Suzanne Gorter

Suzanne Gorter

Opleiding
Docent dans
Lichting
2011

Venus

Danstheater Aya

Ik heb met afgestudeerde Jazz- en musicaldans-studenten in deze productie gewerkt en met één stagier van de opleiding Jazz en musicaldans.

Regisseur: Wies Bloemen en dansers

Speelperiode:   1 januari t/m 29 april 2011

Wat betekent dit project voor jou?
Ik heb hier zo ontzettend veel geleerd over het uitvoerend dansen en ben daar echt heel dankbaar voor want ik wil niet alleen als docent dans verder na school, maar ook als danser. Verder heb ik kennis gemaakt met spelen en zingen op toneel en hier wil ik meer ervaring in opdoen.

Overige projecten

Ik heb twee maanden stage gelopen in New York City en ben daar Hiphop gaan onderzoeken. Dit heb ik gedaan omdat ik meer wilde weten over de geschiedenis om te weten waar ik mee bezig ben als danser, maar ook om dit te verwerken in mijn lessen en choreografieën. Ik wil mezelf na school specialiseren in verschillende street style-dansvormen en wil dit gaan combineren met mijn academische dans.

Op het moment ben ik bezig met een tap/steppin-choreografie met een klasgenoot. In dit proces merk ik dat ik steeds meer te weten kom welke weg ik op wil gaan met choreograferen en dansen.

Terug naar lijst
Delen