Naar inhoud
 
 

Koop je passe-partout wachtwoord

Klik hier

 

Ga naar live stream en chat

klik hier

Deze voorstelling maakt deel uit van het online afstudeerfestival re-CONNECT

Dinsdag 7 juli
18:35 uur live aankondiging
18:45 uur registratie Connectome, essence in between
19:05 uur live nagesprek

Dit jaar studeert Noor Stenfert Kroese in juli 2020 af aan de Academie voor Theater en Dans aan de Scenografie Opleiding in samenwerking met VRUKT, afstudeerders van de Pop Opleiding van het Conservatorium van Amsterdam. Zij werken samen aan het project Connectome: een interactieve installatie die met haar hoogsensitieve karakter een belichaamde ervaring is tussen jouw bewuste en onbewuste keuzes.

De installatie heeft een interactieve vorm waarbij gebruik wordt gemaakt van motion tracking die het publiek en de installatie aan elkaar verbindt. De installatie is gebaseerd op neurowetenschappelijk onderzoek naar het connectoom oftewel de complete kaart van alle neurale verbindingen in onze hersenen. Het vermoeden bestaat dat wat jou, jou maakt, de bron vindt in deze verbindingen. Hiermee lijkt de essentie van ons  ‘zijn’ te worden opgeslagen in de steeds veranderende verbindingen van onze hersenen die daarmee ons 'zijn' een bewegende entiteit maakt. In Connectome beïnvloed het publiek met hun fysieke aanwezigheid de objecten, de soundscape en de visuele kwaliteiten van de ruimte om zo hun eigen ervaring te creëren.  

Wij zijn te zien op het online festival RECONNECT op 7 Juli en op uitnodiging 2 - 4 juli.  

Wil je meer informatie of weten waar we in de toekomst zullen staan? Je antwoorden zijn te vinden op: www.stenfertkroese.com

Credits
Concept, ontwerp en uitvoering: Noor Stenfert Kroese
Compositie en sound design: VRUKT  
(Judith Rijsenbrij en Signe Danielsen Øgrim)  

Productieleiding: Emma Boots
Technische Productie: Willem Weemhoff
Software: Fred Rodrigues
Hardware: Merijn Versnel

Co- productie met IDlab

Met dank aan: Erik Lint, Bart Visser, IDlab, Stichting MusicaMaxima, Fonds interfacultaire samenwerkingen AHK, Harry Schreurs, Frits van Driel, Lena Newton, Eline Oppewal, Pyke Effern, Jilt van Moorst, Eveline de Ridder, Joris Maas,  Javid Aloritz, Arthur Stenfert Kroese. 

Delen
 

Koop je passe-partout wachtwoord

Klik hier

 

Ga naar live stream en chat

klik hier