Informatie-avond nieuwe master DAS Creative Producing

Thursday 25 January 2018, 19:00 - 21:00 hrs.
DAS Graduate School
Overhoeksplein 2
1031 KS Amsterdam

De nieuwe masteropleiding DAS Creative Producing - Entrepreneurship in the Arts start per september 2018. Deze master (in ontwikkeling) is de eerste opleiding voor creative producers in Nederland. 

Informatie-avonden
De twee informatieavonden zijn op 25 januari en 13 februari van 19:00-21:00 uur op DAS Graduate School, Overhoeksplein 2, Amsterdam. Aanmelden kan door het sturen van een mail naar: dasgraduateschool@ahk.nl.

Houd onze Facebookpagina en website in de gaten voor meer informatie over deze avonden en de opleiding. 

Over DAS Creative Producing
Vanuit een uitgesproken visie op ontwikkelingen in de wereld en de kunsten realiseren creative producers een grote verscheidenheid aan kunstprojecten met een maatschappelijk, politiek en financieel draagvlak. De creative producer verbindt kunstenaars, financiers en publiek op een innovatieve en duurzame wijze met elkaar.

De opleiding DAS Creative Producing (i.o) is er voor bevlogen entrepreneurs in the arts, dwarsdenkers met een activistische inslag, projectleiders, producenten en zakelijke leiders werkzaam in de kunstensector die in staat zijn voorbij de gevestigde structuren te denken en te werken. Studenten zijn als producerende professional werkzaam in het huidige kunstenveld (theater, film, muziek, beeldende kunst, cultureel erfgoed, etc.), hebben scherp zicht op de bestaande systemen en zijn gemotiveerd een toekomstbestendig kunstenlandschap vorm te geven. Lees hier meer.

Deadline aanmeldingen
De deadline voor aanmeldingen is 16 maart 2018. Binnenkort meer over de aanmeldingsprocedure op onze website www.dascreativeproducing.nl

Share