Elia Vitadamo

Elia Vitadamo

Course
DAS Creative Producing
Class
2022

Mijn naam is Elia Vitadamo. Als klein kind danste ik erg veel en nadat ik klaar was met mijn middelbare school besloot ik ook een dansopleiding te doen. Ik studeerde af aan De Dansopleiding (Utrecht) in 2013. Na deze opleiding richtte ik in samenwerking met Gil Gomes Leal Amenti MoveMeant op, een stichting waarbij zelf-bewustwording centraal staat door middel van dans, kunst en kennis.

Mede door de organische manier waarop deze samenwerking tot stand kwam maar ook door mijn studie Autonome Beeldende Kunst aan de Willem de Kooning Academie kwam ik er achter dat mijn passie en talenten liggen bij het samenbrengen van verschillende kunstenaars en kunstvormen en op te zoeken hoe kunst kan bijdragen aan het verreiken van je eigen begrip van het leven en jij zelf als mens.

Er zijn twee takken waarin we in Amenti MoveMeant werken. Enerzijds een educationele kant waarbij we gebruik maken van onze MoveMeant methode en anderzijds het produceren van dansvoorstellingen en evenementen. In deze organisatie bekleed ik de rol van zakelijk leider, productieleider en ‘aarde-moeder’.

Back to list
Share