Concertfilm Snelweg - puntjudith

De muziek is onheilspellend, kwetsbaar en een symbool geworden voor de overprikkelde gedachteflow van een millenial in een chaotische wereld. puntjudith kruipt onder je huid en demonstreert een rauwe dagelijkse realiteit, maar ook surreële dromen vol verlangen. Met haar kwetsbare, doch energieke muzikale identiteit, gooide ze hoge ogen bij Stubru, Radio 2 en 3FM Alternative en 3voor12.

Judith Rijsenbrij ontsnapte samen met medemuzikanten Wannes Notenbaert en Adriaan Stoop naar een afgelegen vuurtorenhuis waar ze hun debuut EP Snelweg opnamen.

puntjudith wordt voor deze speciale show versterkt door een blazerskwartet en een koor. Dit is tevens het afstudeerwerk van Yared van der Zijde, Lou Bikkers, Mathieu Abbink en Anique van Laar (Design & Technologie), Alex van den Akker (Scenografie) en Belle Lammers (Productie Podiumkunsten). De regie is in handen van
Christina Pfrötschner (Regie Opleiding), gefilmd o.l.v. Thijs Mosterman, die eerder ook de videoclip bij puntjudith’s single Lichter maakte.

 

Regie: Christina Pfrötschner
Licht: Yared van der Zijde*
Video: Lou Bikkers*
Geluid: Mathieu Abbink*
Scenografie/ kostuums: Alex van den Akker*
Technisch productie: Anique van Laar
Productie Belle Lammers*
Regie film: Thijs Mosterman
Camera: Sean Vogel
Camera: Daan de Graaff
Montage: Stephen Kearney

* Afstudeerders
 

De redactie van be-CONNECTED heeft zich tot het uiterste ingespannen om alle bronnen en rechthebbenden van geluid/beeldmateriaal te achterhalen en correct te vermelden. Wanneer materiaal wordt vertoond waarvan u denkt rechthebbende te zijn en waarbij u niet als bron of rechthebbende wordt genoemd, vragen wij u contact op te nemen met: atd-webredactie@ahk.nl

 

Year

2021

Back to list
Share