Sue-Ann Bel

Sue-Ann Bel

Wees censuurloos.

Meer informatie over Sue-Ann Bel volgt binnenkort.

Ik speel na de zomer in Feest van Maas theater & dans. Hierna zal ik te zien zijn in Le Bal van Jakop Alhbom. Hierna volgen er nieuwe projecten. Verder zal ik mij verder gaan ontwikkelen als dichter en schrijver.

L E B N N A - E U S

In mijn scriptie ben ik opzoek gegaan naar hoe ik naar 'ruimte' kijk. Het fascineert mij dat de momenten dat ik de ruimte nam als Sue-Ann en speler in de afgelopen 4 jaar, er groei ontstond en op die manier steeds word verrast door kwaliteiten die ik nog niet kende.  Ik graaf terug in mijn verleden met vraag: waarom maak ik de keuzes die ik nu maak en welke weg legde ik hierin af? Een andere vraag is: Wat is de juiste balans voor mij om creatief te zijn in mijn vak en te kunnen functioneren als kunstenaar?

Daarnaast onderzoekt ik waarom het mij zo raakt als ik twijfelt of een speler speelt of niet, ook wel: spelen met een flinterdunne lijn. In mijn scriptie spreek ik mij ook uit over een nu nog onwerkelijke werkelijkheid in het theater. Hoe ik de toekomst van theater tegemoet zal gaan en bevraag.  

Other Projects

PART ONE. is de gezamenlijke afstudeervoorstelling van Sue-Ann Bel (Mime, Amsterdam), Diederik Kreike (Performance, Maastricht) en Lynn Schutter (Regie, Maastricht); ge├»nspireerd op Wunschkonzert van Franz Xaver Kroetz.  

Internship

Sue-Ann heeft in haar derde leerjaar stage gelopen bij Maas Theater & Dans in de voorstelling Liefde. In  haar vierde leerjaar liep zij stage bij Schweigman& in de voorstelling For The Time Being. In beide stages kon zij zich verder ontwikkelen als speler en is daarin op zoek hoe de lijn tussen spelen en gewoon 'zijn' ultradun kan zijn. 

Back to list
Share