Manfred Kokmeijer

Manfred Kokmeijer

Course
Production and Stage Management
Class
2013
Specialization

Voorstellingsleiding & Productie

Email
mgkokmeijer@gmail.com

Hard werken en goed voor de mensen zorgen.

Na afgestudeerd te zijn als grafisch vormgever werd het na twee jaar werken in deze industrie tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging werd de Opleiding Productie Podiumkunsten onder leiding van Gwenoële Trapman. Een ontzettend vol programma, vol bruikbare lessen voor in het werkveld.

Tijdens mijn studie heb ik mij zowel willen specialiseren op voorstellingsleiding als productieleiding. Ik heb een liefde voor producties met veel zangers/acteurs een groot orkest en met veel decor en techniek. Hoe groter, hoe leuker de uitdaging. Mijn beide specialisaties heb ik goed kunnen ontwikkelen binnen verschillende grotere opera producties. Na mijn studie mocht ik meteen aan de productie 'Il barbiere di Siviglia' van de Nationale Reisopera werken.

Tegenwoordig ben ik productieleider bij Dutch National Opera Academy en werk ik al 4 jaar in het voorjaar als redactie- en productie assistent voor de Lift Off krant.

DNOA & SNDO Graduates

Ik ben afgestudeerd zowel als voorstellingsleider als productieleider.

Als voorstellingsleider ben ik afgestudeerd met de voorstelling 'La Finta Giadiniera'. Een productie geregisseerd door Xander Straat. Deze productie heeft in verschillende theaters in Nederland gestaan.

Als productieleider ben ik afgestudeerd met de voorstelling 'SNDO Graduates'. Deze voorstelling bestond uit 8 choreografieën die speelden in de Brakke Grond en in de Uferstudios in Berlijn.

Back to list
Share