ATKA: Judith speaks French

Thursday 14 June 2018, 19:00 - 20:00 hrs.
Academie voor Theater en Dans
Jodenbreestraat 3
1011 NG Amsterdam

Een afstudeervoorstelling van Judith Schrijver (Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie)

Toen ik Ilke Paddenburg ontmoette droeg ze vleugels en had ze een aureool om haar hoofd. Samen keken we naar anderen om meer over onszelf te leren. Nadat ik vier jaar alles buiten mezelf om had gezocht, dwong ze me nu naar binnen te kijken. Waarom ben ik zo verliefd op Loïe Fuller? Uit welke kronkel is mijn hang naar troost geboren? Wat heeft deze danseres uit 1863 te maken met mij? Waar staat haar serpentine-dans symbool voor? En misschien het belangrijkste: zou ik haar vleugels kunnen lenen?

U kunt online kaarten reserveren. klik op de datum en tijd van uw keuze en volg de instructies:

14 juni 19:00
15 juni 19:00
16 juni 14:00
16 juni 19:00
17 juni 13:00

In het kader van het ITS Festival:
21 juni 15:00 uur en 21:00 uur
Reserveren: itsfestival.com


Productie Saskia Wieser
Muziek Rutger Laan
Lichtontwerp Heidi de Vries
Decorontwerp Paul Boereboom
Kostuumontwerp Akelei Loos
Onder begeleiding van Ilke Paddenburg
Met dank aan Desiree Delussu & Annebeth Vlietstra

Locatie: Academie voor Theater en Dans, Jodenbreestraat 3, Amsterdam

Share