Vacature: Communicatiemedewerker (0,6 FTE)

Gepubliceerd op

DAS Graduate School zoekt per direct een: Communicatiemedewerker (0,6 FTE).

De Academie voor Theater en Dans (ATD) is een academie van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) met zestien bachelor-, master- en associate degree opleidingen op het gebied van dans en theater. De academie leidt op hoog niveau op voor de beroepspraktijk, zowel nationaal als internationaal. De waarde en impact van de kunsten in een veranderende samenleving staan centraal in de ontwikkeling en vernieuwing van het curriculum. Er zijn opleidingen tot acteur, theatermaker, mimespeler, danser, choreograaf, theater- of dansdocent, en tot regisseur, scenograaf, technisch ontwerper, inspeciënt, productieleider en creative producer. 

De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten is een hbo-instelling voor kunstonderwijs. Het onderwijs wordt behalve door de Academie voor Theater en Dans verzorgd door de Breitner Academie, het Conservatorium van Amsterdam, de Nederlandse Filmacademie, de Reinwardt Academie en de Academie van Bouwkunst.

DAS Graduate School is in 2016 opgericht door de Academie voor Theater en Dans en bracht de masteropleidingen, het lectoraat en research programma’s samen onder één dak. DAS Theatre, DAS Choreography, DAS Creative Producing en DAS Research hebben hun krachten gebundeld voor een investering in verdere ontwikkeling in onderwijs en onderzoek.

De school is gehuisvest in een recent gerenoveerd goed geoutilleerd gebouw met in het hart de evenementen en ontmoetingen tussen de kunsten, wetenschap, onderwijs en samenleving.


Wat ga je doen? 

 • je verzorgt en faciliteert de online en offline externe communicatie voor de drie (inter)nationale masteropleidingen en voor de afdeling research van DAS Graduate School;
 • je bedenkt, schrijft en creëert content die voor werving en beeldvorming relevant is;
 • je adviseert over de inzet van marketingmiddelen;
 • je coördineert communicatietrajecten en -projecten, stelt procedures op en maakt planningen;
 • je verzorgt printmedia;
 • je levert een bijdrage aan de interne en externe communicatie over relevante onderwerpen en stelt nieuws- en persberichten op;
 • je beheert de social mediakanalen van de afdelingen van DAS Graduate School;
 • je werkt samen met de afdeling communicatie van de Academie voor Theater en Dans.


Wat breng je mee? 

 • je hebt tenminste hbo-werk- en -denkniveau;
 • je hebt aantoonbare en relevante ervaring met de inzet van (offline en online) communicatie op zowel strategisch als operationeel niveau, bij voorkeur binnen de uitvoerende kunsten en/of binnen kunstonderwijs;
 • je hebt ervaring met content managementsystemen;
 • je hebt ervaring met social media en bij voorkeur ook met webanalyse;
 • je hebt ervaring met printmedia;
 • je beschikt over een zeer goede Engelse en Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid;
 • je kent de ins en outs van sociale netwerken/social media;
 • je maakt gemakkelijk contact met collega’s en studenten;
 • je werkt zelfstandig, maar bent ook een teamspeler;
 • je hebt bij voorkeur affiniteit met kunstonderwijs en met hedendaagse kunst;
 • je bent flexibel, gestructureerd, proactief en hebt gevoel voor humor.


Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling en honorering vinden plaats volgens de cao-hbo. De functie is ingeschaald in schaal 8 (maximaal € 3.479,70 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Inschaling is mede afhankelijk van opleiding en ervaring. Wij bieden een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand. Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist bij indiensttreding.

De Academie voor Theater en Dans ondersteunt de Code voor Culturele Diversiteit. Bij de ATD staan gelijke kansen centraal en streven we naast een diverse studentenpopulatie naar een grote diversiteit en inclusie voor medewerkers. Als hogeschool willen we midden in de samenleving staan en daarom hechten wij veel waarde aan het optimaal benutten van verschillende perspectieven en achtergronden van onze medewerkers.
 

Inlichtingen

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nathalie Van Regenmortel, communicatiemedewerker DAS Graduate School, via wouter.vanloon@ahk.nl of 020-5277647 Voldoe je aan bovenstaande functie-eisen en ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag in het Engels je motivatiebrief en cv voor 11 december a.s. via deze link.
De procedure bestaat uit twee gespreksrondes. De eerste gespreksronde vindt plaats in week 48/49. Voor geschikte kandidaten uit de eerste ronde volgt een tweede gesprek in week 50. De gesprekken worden, indien mogelijk, gevoerd op onze locatie aan het Overhoeksplein in Amsterdam.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Delen