ATKA: We Weten Alles Al

woensdag 30 juni 2021, 19:00 - 20:00 uur

Onder begeleiding van Xander van Vledder studeren Gijs Blom, Teunie Brouwer, Roos Dickmann, Thor Louwerens en Ronald Kalter gezamenlijk af met de one-take film We Weten Alles Al, geïnspireerd op de Italiaanse film Perfetti Sconosciuti. De online vertoning zal plaatsvinden op

maandag 28 juni 19:00 uur
dinsdag 29 juni, 19:00 & 21:30
woensdag 30 juni, 19:00 & 21:30

Synopsis
Wanneer Carmen en Justus op het punt staan om samen een nachtclub te openen, besluiten de twee jonge geliefden dit te willen vieren met hun goede vrienden Rik, Myrthe en Pepijn. Bovendien biedt de viering een perfecte gelegenheid om de nieuwe vriendin van Pepijn te ontmoeten. Als de groep vrienden tenslotte op het geniale idee komt om alle telefoons op tafel te leggen en vanaf dat moment alle inkomende berichten en oproepen met elkaar te delen, kan de avond al helemaal niet meer stuk; niets te vrezen, toch? Echte vrienden delen alles.

Cast
Carmen: Teunie de Brouwer
Justus: Gijs Blom
Rik: Thor Louwerens
Myrthe: Roos Dickmann
Pepijn: Ronald Kalter

Crew
Regie: Xander van Vledder
Regieassistent: Cleo Julia Mullis
Camera: Sjors Mosman
Production Design: Lieve Nieuwland, Laurien Doodeman
Licht: Olivier van der Meulen, Eloi Roobol, Jasper Nijholt en Job van Helden
Geluid: Iason Voliotis, Elsa Groener
Focus Puller: Eli van Cleef
Kleding: Sander Strijbos
Make-up: Noa van Meteren
Productie: Roosje Vermeulen, Myrthe Laarakker
 
Met dank aan
Tijs Bullock, Axel van der Lugt, al het personeel van het Volkshotel, de Doka, Desirée Delussu, Loïs Maat, Yvette Fijen, Thomas Spijkerman, Bas de Bruijn, Annebeth Vlietstra, Harro Presser, Valerie Pos, Roos van Erkel, Pepijn Schoneveld, Kirke Wilson, Rosa Stil, Mendel van der Ploeg, Coen Bril, alle donateurs.

Delen