Training | Profileren en solliciteren

donderdag 04 maart 2021, 19:00 - 21:30 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Je bent zzp-er en solliciteert of auditeert voor losse klussen en projecten. Of, je bent op zoek naar een vaste baan. Voor beiden gevallen wil je de opdracht- of werkgever laten weten dat jij een perfecte match bent! In deze training leer je hoe je communiceert over wie je bent en wat je kan via je cv, je motivatiebrief en via online kanalen. Grijp jij de kans om een killer-sollicitatie te versturen? Schrijf je dan snel in! 

Les 1 | Persoonlijke marketing 
Donderdag 4 maart 2020 van 19:00-21:30u, door Sylvie Mellenbergh

Les 2 | Online profileren
Donderdag 11 maart 2020 van 19:00-21:30u (docent wordt later bekend gemaakt)

Les 3 | Curriculum vitae
Donderdag 18 maart 2020 van 19:00-21:30u, door Sylvie Mellenbergh

Les 4 | Motivatiebrief
Donderdag 25 maart 2020 van 19:00-21:30u, door Sylvie Mellenbergh

Praktische info
Voertaal
De voertaal van deze module is Nederlands.

Voor wie
Wil je meer houvast en inspiratie voor het effectief solliciteren op jouw droombaan of klus? Wil je graag persoonlijke aandacht? Dan is deze training voor jou! De training is zowel voor ZZP-ers die solliciteren of auditeren voor een klus, of voor professionals die opzoek zijn naar een vaste functie. Er is geen voorkennis nodig. 

Kosten
De kosten voor deze module zijn 30 euro. De tickets kan je hier kopen. Let op! Door de huidige COVID-19 maatregelen zijn er een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij! De lessen gaan altijd door. Mocht het door een mogelijke aanscherping van de COVID-19 maatregelen niet mogelijk zijn om offline te cursus te volgen, wordt deze via ZOOM online gegeven.

Locatie
AHK Culture Club
Marineterrein Amsterdam
Kattenburgerstraat 5
gebouw 027 K
1018 JA Amsterdam

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Delen