AHKafé

Wednesday 15 April 2020, 19:30 - 22:00 uur

Lieve AHK’ers,

Helaas kunnen ook wij niet onder de gevolgen van het coronavirus uit. Toch laten we ons niet uit het veld slaan en zetten we onze ontmoetingen voort. De fysieke AHKafés zullen voor nu plaats moeten maken voor een online versie.

Na het succes van de vorige en tevens eerste editie zijn we terug met een nieuwe quiz; dit keer een online huiskamerquiz. Wij zouden het AHKafé niet zijn als je dit in je eentje zou moeten doen. Via Zoom wordt je gekoppeld aan andere AHK-studenten waarmee je een team zal vormen. De specifieke informatie over hoe je meedoet aan de quiz ontvang je na je aanmelding.

Meld je hier aan en hopelijk zien we je daar.

Kom iedere maand of met regelmaat naar het AHKafé, want we organiseren steeds een andere activiteit waardoor jij anderen op een ongedwongen en leuke manier kan ontmoeten. Op deze manier bouwen wij, samen met jou, aan een duurzaam netwerk van een nieuwe generatie creatieven.

AHKafé is onderdeel van AHK.nl/ondernemen en georganiseerd door AHK-studenten.

Powered by IXA.

Delen