LIVE Entrepreneurship Helpdesk

donderdag 16 mei 2019, 16:00 - 19:00 uur
Academie voor Theater en Dans
Jodenbreestraat 3
1011 NG Amsterdam

De helpdesk van het Center for Entrepreneurship van de Vrije Universiteit (CfE@VU) biedt studenten en alumni met goede ideeën praktische hulp bij de verschillende fases van hun ondernemerschap. Je kunt onder andere bij het CfE terecht voor praktische ondersteuning, een breder netwerk, informatie over belastingen of subsidies voor ondernemers of voor een brainstormsessie over  het schrijven van je ondernemingsplan.

Op donderdag 16 mei van 16.00-19.00 uur kunnen ondernemende studenten van alle Academies terecht bij deze CfE-helpdesk op de Academie voor Theater en Dans. De helpdesk is daarnaast altijd digitaal bereikbaar voor studenten en alumni via cfe@vu.nl.

CfE@VU helpt ondernemers door ze te begeleiden bij verschillende stappen van het starten en ontwikkelen van een onderneming. Het heeft daarbij de steun van een groot netwerk van medestudenten en meer dan 160 betrokken ondernemende VU-alumni. Een bijdrage van Innovation Exchange Amsterdam (IXA) heeft het mogelijk gemaakt dat het CfE@VU deze service ook aan studenten van de AHK kan bieden. Deze service van de VU is een goede aanvulling op de AHK-website BeroepKunstenaar.

Marianna en Jasmijn van de helpdesk stellen zich voor: "We are Marianna Akhbulatova (Bsc International Business Administration) and Jasmijn Drummen (Msc Entrepreneurship), both students at the VU. Our goal is to help you start or grow your own business. We are both very passionate about entrepreneurship and like to help people who share the same passion! Are you entrepreneurial? Or do you want to be? We would love to meet you on May 16th at the ATD at our live helpdesk. We would like to meet you personally to find out how we can help you best. We can offer you assistance, practical support, individual brainstorm sessions, additional information, a broad network, events and workshops, coaching and mentoring, and financial consults! You can also contact us at cfe@vu.nl and we’ll get back to you as soon as possible to make an appointment and help you out!"

Helpdesk CfE
Wanneer? Donderdag 16 mei, 16.00-19.00 uur
Waar? In de hal van de Academie voor Theater en Dans
Daarnaast is de helpdesk altijd digitaal bereikbaar voor studenten en alumni via cfe@vu.nl
Meer informatie over de CfE-helpdesk op AHK.nl/ondernemen of direct naar de Helpdesk@CfEVU

Delen