Bechdeltest All beauty must die

woensdag 13 juni 2018, 20:00 - 21:30 uur
Frascati
Nes 63
1012 KD Amsterdam

De Bechdeltest is een informele test die gebruikt kan worden om fictie te testen op seksisme. Een film slaagt voor de test als er ten minste twee vrouwelijke personages in voorkomen, die met elkaar spreken over een ander onderwerp dan ‘mannen’.

Kijk rond met je ogen dicht
Ga dieper
Wat zie je?
Zie je wie je bent
Of voel je het?
Kijk naar jezelf
Zonder spiegel
Zonder oordeel
Zonder bijgedachtes
Gewoon
Jij
In jezelf
Zit daar iemand
Waar je naar luistert?
Luister je goed
Naar die stem
Want die stem
Dat ben jij

Speellocatie & data
12 t/m 16 juni 20:00
Frascati 2,
Nes 63, Amsterdam
frascatitheater.nl

In het kader van het ITS Festival
20 juni 14:00 en 20:00 (ITS festival)
itsfestival.com

met Frieda Barnhard, Daisy Hagendoorn, Amarenske Haitsma, Kris Hutten, Pepijn Korfage, Pleun de Roode, Charlene Sancho l Regie Lidwien Roothaan l Tekst Oscar van Woensel l Muziek Nick Cave, Bas Odijk l Licht Jasper Nijholt l Geluid Bram van Gameren l Techniek Thomas Lloyd l Choreografie Bart-Jan te Boekhorst l Scenografie Anouk van Kolfschoten l Kostuums Maartje Prins l Regieassistentie Jacob de Groot | Productie Brian Verhagen l Een afstudeervoorstelling van de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie en de Opleiding Productie Podiumkunsten

Met dank aan Mannenkoor ‘De ATKAters’, Rutger Martens, Geert Oddens, Pierre van der Linden, Jurriën Remkes, Edwin van Gelder, Gideon Barnhard, Hugh Kretschmer Photography

Delen