Good luck, and Godspeed

woensdag 16 mei 2018, 20:30 - 21:30 uur
Academie voor Theater en Dans
Jodenbreestraat 3
1011 NG Amsterdam

Students of Creative Performance Lab and Scenography collaborate in Music and Space

Laat je onderdompelen in een voorstelling waarin muziek gemaakt wordt op een stad van kristal; waarin de laatste boom ten grave wordt gedragen; en waarin het moment met microscopische precisie wordt bestudeerd.

'History of the Future'. Hoe werd in het recente verleden de toekomst verbeeld, en wat is daarvan realiteit geworden? Dit was de vraag die door 11 studenten is uitgewerkt, onder leiding van componist/filmmaker/regisseur Arnoud Noordegraaf, met bijdragen van gastdocenten Vesna Petresin, Ria Marks en Cecile Brommer.

De voorstelling Good luck, and Godspeed is het resultaat van een creatieve samenwerking tussen Creative Performance Lab van het Conservatorium van Amsterdam en de derdejaars Scenografie studenten van de Academie voor Theater en Dans.”

U kunt online kaarten reserveren. Click op de datum van uw keuze en volg de instructies:

Theaterzaal, Academie voor Theater en Dans
Toegang: gratis

Delen