Stagiairs MTD en UC/JMD in HOME – Conny Janssen Danst

dinsdag 21 februari 2017, 20:30
Stadsschouwburg Amsterdam

Twee studenten van de Academie voor Theater en Dans dansen in de voorstelling HOME van Conny Janssen Danst: Maud Huizing (Moderne Theaterdans) en Youp Scheffer Urban Contemporary Dance (JMD). De voorstelling maakt een uitgebreide tournee door Nederland en is op 21 en 22 februari te zien in Stadsschouwburg Amsterdam.

HOME is een dansvoorstelling over mensen die hun plek zoeken in de wereld en bij elkaar. HOME draait rondom de vraag wat ‘thuis’ betekent. Het is vaak meer dan stenen, meer dan een fysieke ruimte. Wat maakt dat je je thuis voelt, waar ben je thuis? Is het een plek, de mensen om je heen, of gaat het om een ‘sense of belonging’.

In 2017 is het 25 jaar geleden dat choreografe Conny Janssen haar eigen gezelschap Conny Janssen Danst oprichtte. Een jaar lang reden voor feest! Het jubileumjaar werd geopend met de nieuwe voorstelling HOME.

Voor meer informatie over de voorstelling ga naar:
http://www.connyjanssendanst.nl/voorstelling/home-voorstelling/

Reserveren voor 21 en 22 februari via:
http://stadsschouwburgamsterdam.nl/voorstellingen/11162-home

 

Delen