ATD Alumni winnen Best of Fringe Awards 2023

Winnaars Best of Fringe Award 2023, foto: Annelies Verhelst

Gepubliceerd op

Het collectief Trevoga bestaande uit drie ATD alumni (SNDO, MTD and ECD) heeft Best of Fringe Award 2023 gewonnen.
Ook alumnus Regie Igor Alvarez Cugat heeft een Best of Fringe Award 2023 gewonnnen. 

11 3 8 7 – Trevoga
Trevoga vermengt internetcultuur met dans en zet in 11 3 8 7 een dystopische virtuele wereld neer die tot in detail klopt. De performance is onheilspellend en licht tegelijk. De jury prijst Trevoga zowel om de sterke visuals als de hoge kwaliteit van de dans. 11 3 8 7 is activistisch, grappig, moedig, queer en Fringy.

 WGF: An Honorific Show of Drag – Sassi Bois / Igor Alvarez Cugat
An honorific show of drag is filosofisch, politiek, licht en brutaal. Deze drag performance laat zien dat een lipsync show ook in het theater een plek heeft. Het publiek wordt onderdeel gemaakt door de clubsetting die de performer neerzet. Gedurende de voorstelling ga je meer en meer houden van de performer. Daarnaast vertelt An honorific show of drag een belangrijke boodschap over mentale gezondheid en zelfdoding in queer- en transgemeenschappen, verpakt in een speelse ode.

https://amsterdamfringefestival.nl/winnaars-best-of-fringe-awards-2023/ 

Delen