Alle bacheloropleidingen van de ATD beoordeeld als topopleiding in Keuzegids hbo 2023

Gepubliceerd op

De bacheloropleidingen van de Academie voor Theater en Dans worden onverminderd positief beoordeeld in de in de Keuzegids hbo 2023, die op 13 oktober 2022 is verschenen. Alle opleidingen van de Academie voor Theater en Dans zijn beoordeeld als topopleiding.

De docenteopleidingen Theaterdocent en Docent Dans krijgen van de Keuzegids de maximale beoordeling van 5 sterren. Ook de bacheloropleiding Theater wordt door de Keuzegids met dit maximale aantal sterren beloond, op de voet gevolgd door bachelor Dans met 4,5 van de 5 sterren.
De AD-opleidingen Technische Productie en Klassiek Ballet van de Academie voor Theater en Dans hebben van de Keuzegids geen beoordeling gekregen in verband met de beperkte studentenaantallen in de opleidingen.

Over de Keuzegids hbo 2023
De Keuzegids hbo 2023 is een consumentengids voor aankomende studenten die zich oriƫnteren op een bacheloropleiding. De gids biedt een compleet overzicht van alle hbo- en universitaire bachelors per vakgebied, met daarbij een kwaliteitsoordeel. De Keuzegids baseert zijn ranking op studentenoordelen, studierendementen en op het oordeel van een expertpanel.

Delen