Een voorproefje van “Nederlandse Mime” van ATD’s postdoctoraal onderzoeker Marijn de Langen

Gepubliceerd op

Tijdens het Nederlands Theaterfestival PRO programma, op 2 september om 14.00, wordt in het Internationaal Theater Amsterdam (ITA) het langverwachte boek “Nederlandse Mime” (350 pagina’s, full colour) van ATD’s postdoctoraal onderzoeker Marijn de Langen gelanceerd.

De publicatie verschijnt in een Engelse en een Nederlandse taalversie, en wordt uitgegeven door Amsterdam University Press in samenwerking met ATD’s publishing platform DAS Publishing.

Ter viering van het afronden van dit grootschalige onderzoeksproject organiseert de ATD het Mime Futurity Symposium (30 augustus tot 3 september 2022) Een onderzoeksweek met gesprekken, voorstellingen, workshops, rond de legacy en de toekomst van de mime in Nederland. Iedereen met een interesse in de Nederlandse mime is van harte welkom!

Het programma wordt begin juli bekend gemaakt.

 

 

 

 

Delen