Honger naar kennis? Kom naar de boekenmarkt!

Gepubliceerd op

Een geliefd onderwerp voor auteurs, theatermakers en vertalers is het verhaal van Faust. De geleerde die zijn ziel verkoopt aan de duivel in ruil voor kennis en welvaart. De bibliotheek heeft een ruim aanbod aan bewerkingen en registraties. Zo vind je hier Johann Wolfgang Goethe’s Faust maar ook de meest recente bewerking naar Goethe’s Faust, namelijk Tom Lanoye’s Oustfaust. 
     
Gelukkig hoeven jullie deze maand je ziel niet te verkopen voor kennis. Op maandag 16 en dinsdag 17 mei verkopen de bibliotheek en het kostuumatelier hun tweedehands boeken en kostuums. Van 12:00 uur tot 18:00 uur ben je welkom om te winkelen in de foyer van de ATD. Ook zijn de uitgeverijen De Nieuwe Toneelbibliotheek en The International Theatre & Filmbooks aanwezig om nieuwe publicaties te verkopen. Betalen kan met pin!
 

Delen