DAS Theatre zoekt nieuwe artistiek leider

Gepubliceerd op

Ben jij onze nieuwe artistiek leider?
De Academie voor Theater en Dans zoekt voor de 2-jarige masteropleiding DAS Theatre een:

Artistiek leider DAS Theatre

Je bent een inspirerende leider en haalt veel energie uit het begeleiden van jonge makers in hun artistieke ontwikkeling. Vanuit een heldere visie op kunstonderwijs geef je leiding aan het team, tutoren en (gast)docenten, die voor een groot deel ook werkzaam zijn in de beroepspraktijk. Samen werken jullie aan de verdere ontwikkeling van een vooruitstrevend en ambitieus curriculum dat aansluit op de actualiteit van het werkveld, de maatschappij en nieuwe generaties studenten.


Daarnaast werk je binnen de ATD nauw samen met collega-artistiek leiders, zoek je verbindingen tussen praktijk, onderzoek en reflectie en maak je uitwisseling tussen bachelors en masters mogelijk. Diversiteit, inclusie en sociale veiligheid zijn belangrijke speerpunten binnen het beleid van de gehele academie.

Meer weten? Lees de hele vacature op de vacaturepagina.

 

Delen