be-CONNECTED festival 2021 - website online!

Gepubliceerd op

Van 25 juni t/m 30 juni presenteert de nieuwe generatie talent van de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam zich tijdens het online festival be-CONNECTED. Naast de afstudeerproducties van Lichting 2021 zijn ook de grote eindejaarsvoorstellingen van de ATD online te bewonderen.

De website be-CONNECTEDfestival.nl staat nu online!
Bekijk de trailer, vind informatie over kaartverkoop en maak alvast een account aan.

Het experiment met de interactieve digitale media staat in dit online festival voorop. De beperkingen van de coronapandemie bieden ook nieuwe mogelijkheden om verbinding te maken met het digitale tijdperk, met elkaar en met de wereld.

Met een afwisselend programma, een dagelijkse talkshow vanuit de sfeervolle be-CONNECTED studio, premières van theater- en dansvoorstellingen, een blokkenschema, registraties, documentaires en een voor iedereen toegankelijk online festivalterrein, benadert het online festival zo dicht mogelijk de live-festivalervaring.

Het programma van het festival is nog volop in ontwikkeling. Het definitieve programma van het festival is in juni online!

 

Delen