In Memoriam - alumnus Wouter Breepoel

Wouter Breepoel - foto gemaakt tijdens zijn studie OTT - groep P

Gepubliceerd op

Het droevige bericht bereikte ons dat een alumnus van de opleiding OTT (nu Design & Technologie), Wouter Breepoel, uit groep P, is overleden na een kort ziekbed.

Wouter heeft in jaar 3 stagegelopen bij Toneelgroep Amsterdam (nu Internationaal Theater Amsterdam ITA) en is daar na de opleiding in 2010 ook gaan werken als bouw-inspiciƫnt. Daar heeft hij met veel plezier grote producties mogen doen en veel gereisd over de wereld. Na ruim 5 jaar is hij als technisch productieleider bij het NDT gaan werken in Den Haag en weer 3,5 jaar later is hij bij Van Schie gaan werken als technisch tekenaar.

Bij Toneelgroep Amsterdam heeft hij zijn vrouw Angelina leren kennen, waarmee hij in 2014 getrouwd is. Afgelopen zomer zijn ze verhuisd met hun beide kinderen vanuit Amsterdam naar Weesp. Rond die tijd werd er bij Wouter kanker geconstateerd. Wouter was een zeer innemende jongen, altijd goedlachs en opgewekt. We wensen zijn naasten heel veel sterkte om dit verlies te dragen.

Studenten, alumni, docenten en medewerkers
Design & Technologie (voorheen OTT)
Academie voor Theater en Dans
Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

Delen