Regie alumni - Eline Arbo wint Mary Dresselhuysprijs 2021, Jan Hulst wint Erik Vos Prijs 2020 met Kasper Tarenskeen

foto's: Theaterkrant

Gepubliceerd op

Regisseur Eline Arbo, afgestudeerd aan de Regie Opleiding in 2016, heeft de Mary Dresselhuysprijs 2021 gewonnen. Ze kreeg de prijs virtueel uitgereikt door juryvoorzitter Petra Laseur na afloop van de livestream van haar voorstelling Drie Zusters vanuit de Toneelschuur in Haarlem. Eline was zelf niet aanwezig, maar nam de prijs per Zoom in ontvangst.

lees het nieuwsbericht over de prijs op de website van Theaterkrant

Jan Hulst, afgestudeerd aan de Regie Opleiding in 2014, en Kasper Tarenskeen hebben de Erik Vos Prijs 2020 gewonnen. Het duo ontving de aanmoedigingsprijs voor bijzonder nieuw theatertalent op 26 januari 2021 in Theater Bellevue, na afloop van een besloten try-out van hun nieuwste voorstelling Geld voor Goud. De prijs bestaat uit een geldbedrag van vijfduizend euro.

lees het nieuwsbericht over de prijs op de website van Theaterkrant

Delen