URGENT: Woonruimte/quarantainevoorzieningen gezocht voor DGS-studenten

Gepubliceerd op

Voor veel studenten staat een nieuw jaar bij DAS Graduate School gelijk aan een nieuwe thuis.

Door de huidige coronamaatregelen is het lastig voor onze (inter)nationale studenten om huisvesting te vinden. Ook wordt van sommige studenten gevraagd om bij aankomst in Nederland 10 dagen in quarantaine te gaan. Hiervoor is een privékamer (met eigen wasgelegenheden) noodzakelijk.

Mocht je een huis/kamer/short-stayresidentie in Nederland (idealiter Amsterdam en omgeving) weten of suggesties hebben die onze studenten uit de brand kunnen helpen, laat het ons weten via social media (Facebook / Instagram) of stuur een e-mail naar dasgraduateschool@ahk.nl

Alle hulp wordt zeer gewaardeerd!

Bij voorbaat dank namens DAS Graduate School.

Delen