Save the date: 12 maart: HALf6 met Chokri Ben Chikha

Gepubliceerd op

Op dinsdag 12 maart, om 17:30 vindt de eerstvolgende HALf6 plaats. Deze editie is een initiatief van de Opleiding Theaterdocent. Speciale gast is: Chokri Ben Chikha.

Chokri Ben Chikha is een Belgisch acteur, theatermaker, docent en artistiek onderzoeker. In 2003 richtte hij samen met broer Zouzou het internationaal gezelschap Union Suspecte op. Vanaf 2007 is hij docent en artistiek onderzoeker aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van de HoGent. Vanuit die context richt hij in 2009 de internationale performancegroep Action Zoo Humain op, waarvan hij tevens de artistiek leider is. In 2013 behaalde hij zijn praktijkgericht doctoraat. Op dit moment is hij naast post-doc onderzoeker en docent (KASK/School of Arts/HoGent) ook acteur en regisseur.

Hij geeft lezingen en performances aan verschillende (onderwijs)instellingen in binnen- en buitenland.

Meer informatie volgt binnenkort!

Delen