In Memoriam Maarten van der Cammen

Gepubliceerd op

Op maandag 2 juli is Maarten van der Cammen plotseling overleden. Hij was producent, zakelijk leider en partner bij Theaterzaken Via Rudolphi. Daarnaast gaf hij les op de Opleiding Productie Podiumkunsten van de Academie voor Theater en Dans.

Maarten was een gedreven mens en een groot en enthousiast kunstliefhebber. Maarten was mede-vennoot van het productiebureau Rudolphi Producties en stond aan de wieg van menige succesvolle productie van vooral jonge kunstenaars. Hij werkte recent onder meer met Urland, Naomi Velisariou, het Volksoperahuis, Carver en vele andere kunstenaars.

Op onze school was hij bekend bij veel opleidingen en doceerde de laatste jaren over ondernemerschap en begeleidde ook de Culturele Ondernemersplannen van onze studenten.

Met Maarten verliezen wij een gedreven docent die een rolmodel was voor onze studenten.

Ons medeleven gaat uit naar Maartens familie en naasten in deze moeilijke dagen.

Namens de studenten, docenten en medewerkers,
Jan Zoet, directeur Academie voor Theater en Dans
Loes Ponsioen, artistiek leider Productie Podiumkunsten (a.i.)

Delen