Documentaire in de maak over student Toon Lobach en zijn broer

Gepubliceerd op

Filmmaker Marja de Vries werkt aan een documentaire over Toon Lobach en zijn oudere broer Willem.

Filmmaker Marja de Vries (www.vriesfilm.com) werkt aan een documentaire over Toon Lobach en zijn oudere broer Willem. Toon Lobach is momenteel als stagiair verbonden aan het Nederlands Dans Theater 2. Hij volgde vier jaar lang lessen bij de 5 O’Clock Class en is student bij de Nationale Balletacademie, Moderne Theaterdans en Urban Contemporary (JMD).

Toon en Willem zijn elkaars uitersten. Toon is sociaal, extravert en zeer gedreven om zijn doel te bereiken: een professioneel danser bij een gerenommeerd dansgezelschap. Hij wordt omarmd door zijn omgeving. Willem is zijn introverte tegenhanger. Hij kiest voor de beslotenheid van zijn slaapkamer. Dat stuit op onbegrip van zijn omgeving. Op een luchtige niet sentimentele manier wil Marja met haar film het  verhaal optekenen van deze twee verschillende werelden.

Crowdfunding
Om het project verder te ontwikkelen is een crowdfunding gestart bij Cinecrowd https://cinecrowd.com/nl/lobachdefilm

Delen