Celebration of Life! een voorstelling over vrijheid, 2-6 februari in de Theaterschool

Gepubliceerd op

Celebration of Life! gaat over vrijheid. Zijn we vrij om onszelf te zijn? Zijn we vrij om onze wereld vorm te geven? En zo ja, hoe doe je dat dan? Om antwoorden te vinden zijn we op zoek gegaan naar de geest van de jaren '60, een tijd waarin conventie op de schop ging en ware zelfexpressie het grootste goed leek.

Celebration of Life! gaat over vrijheid.
Zijn we vrij om onszelf te zijn? Zijn we vrij om onze wereld vorm te geven? En zo ja, hoe doe je dat dan? Om antwoorden te vinden zijn we op zoek gegaan naar de geest van de jaren '60, een tijd waarin conventie op de schop ging en ware zelfexpressie het grootste goed leek.

Hoe groot is de afstand tussen toen en nu? En zijn wij vandaag de dag nog vatbaar voor de "beautiful and peaceful revolution", waar de pioniers van het alternatieve denken destijds voor pleitten?

Celebration of Life! is de afstudeervoorstelling van Espen Hjort, regisseur (Regie Opleiding), Saly Ndoye, producent (Productie Podiumkunsten) en Brenda van Geffen, kostuum (Scenografie) en gaat over dromen, zingen en leven.

U kunt online reserveren. Klik op de datum van uw keuze en volg de instructies:
 
Dinsdag 2 februari 20:00 - Try Out
Woensdag 3 februari 20:00 - Première
Donderdag 4 februari 20:00
Vrijdag 5 februari 20:00
Zaterdag 6 februari 20:00

Locatie: de Theaterschool, Theaterzaal, Jodenbreestraat 3, Amsterdam

fotografie: Robert van der Ree

Delen