Open dag gemist? Plan een speeddate Regie of Scenografie

Artistiek leider Steven van Watermeulen in gesprek met studenten tijdens de open dag van de Theaterschool in januari 2015
Gepubliceerd op

Geen theater- of dansproductie komt tot stand zonder de visie en creativiteit van initiatiefnemers, regisseurs, creative producers, (technisch) producenten en ontwerpers. Al deze professionals die deel uitmaken van het 'creative team' van een productie worden binnen de muren van de Amsterdamse Theaterschool opgeleid.

 

Heb je de open dagen van de Theaterschool gemist? Plan dan een speeddate met studenten en studieleiding, en stel al je vragen. Je kunt zo uit eerste hand horen hoe het is om samen te werken in het theaterbedrijf dat de Theaterschool is, en de sfeer op de school proeven. De opleidingen Regie en Scenografie bieden deze mogelijkheid aan.

Speeddate Regie
Mail naar marieke.plantinga@ahk.nl om een afspraak te maken.

Speeddate Scenografie
Neem contact op via info.scenografie@ahk.nl.

Je kunt je nog enkele weken aanmelden voor de opleidingen in het creative team. Voor al deze opleidingen geldt een selectieprocedure: er is een beperkt aantal plaatsen.

Meer informatie
Regie Opleiding
Scenografie
Techniek en theater
Productie Podiumkunsten

Delen