Leerlingen van de Nationale Balletacademie in 'Alles voor je kind'

Gepubliceerd op

De zusjes Annakha, Matchima en Samanja Flos zijn op donderdag 1 oktober te zien in het tv-programma 'Alles voor je kind', NPO 1 om 22.15 uur.

De zusjes Annakha, Matchima en Samanja Flos zijn op donderdag 1 oktober te zien in het tv-programma Alles voor je kind, NPO 1 om 22.15 uur. Annakha en Matchima zijn leerlingen van de Nationale Balletacademie, Samanja is leerlinge bij het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

In het KRO-NCRV programma Alles voor je kind volgt Katja Römer-Schuurman gezinnen met kinderen die een bijzonder talent hebben. Ze willen de wereldtop bereiken in sport, dans of (klassieke) muziek.

Katja bezoekt de familie Flos. Stefan en Kaew Flos hebben maar liefst drie dansende dochters die zijn aangenomen op de Nationale Balletacademie in Amsterdam. Als ouders geven ze veel op om de dromen van hun dochters Matchima, Samanja en Annakha waar te kunnen maken.

Bekijk de trailer van Alles voor je Kind

Delen