Schaduwploeg opent ITs Festival met Ramsey Nasr

Gepubliceerd op

Op uitnodiging van de Schaduwploeg opent Ramsey Nasr vanavond het ITs Festival met een eerste ‘State of the ExITs’.

Op uitnodiging van de Schaduwploeg opent Ramsey Nasr vanavond het ITs Festival met een eerste ‘State of the ExITs’.

De Schaduwploeg, een groep studenten en alumni van de Nederlandse theater- en dansopleidingen, uitte vorig jaar felle kritiek op het afstudeerfestival. Dit jaar organiseren zij de opening, het festivalhart en het slot. Voor de opening kozen zij voor acteur en schrijver Ramsey Nasr vanwege zijn bevlogenheid voor het nutteloze experiment in de kunst en zijn pleidooi voor de onrendabele keuze om een kunstopleiding te doen.

De opening vindt plaats op vrijdag 19 juni - om 21 uur, in de hal van de Theaterschool en is vrij toegankelijk.

 

Delen