From TINA to TAMARA: Radio Futura het boek is uit!

Gepubliceerd op

Uitnodiging boekpresentatie en online magazine

Dinsdag 23 juni - FRASCATI 4 - 20:30/ 22:30

Uitnodiging boekpresentatie en online magazine
Dinsdag 23 juni -  FRASCATI 4 - 20:30/ 22:30

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Radio Futura plaatsvond. Frascati Theater, het Nederlands Theater Festival, de Theaterschool en Het Transitiebureau gingen drie weken de ether in en spraken met kunstenaars, journalisten, programmeurs, wetenschappers en politici over o.m. activisme, democratie, de kunstvakopleiding van de toekomst, radicale educatie, duurzaamheid. Om alles wat geschreven en gezegd is voor de eeuwigheid te ontsluiten hebben we een boek en een online magazine gemaakt. Te belezen en te beluisteren dus. Op 23 juni vindt in Frascati 4 het debat Ja is het nieuwe nee plaats, een gespreksavond over verschillende vormen van protest. We willen graag van de gelegenheid gebruik maken om na afloop From TINA to TAMARA; het boek en het nieuwe Radio Futura Online Magazine te presenteren. 

Voor de duidelijkheid, voor Ja is het nieuwe nee (20:30) dient een kaartje gekocht te worden (€5,- Meer info), de boekpresentatie (22:30) is geheel gratis.

From TINA to TAMARA verzamelt een selectie van gesprekken die plaats hadden tijdens Radio Futura. Het boek is een uitgave van het lectoraat Podiumkunsten in transitie van de Theaterschool en Het Transitiebureau. Deze tijdelijke gemeenschap heeft na dertien radio uitzendingen vol gesprek, discussie en ontmoeting een rijkdom aan materiaal verzameld dat in dit boek beschikbaar wordt gemaakt, zodat het op andere plekken en door andere mensen verder gebruikt kan worden. Het zijn woorden en gedachtes waar wij moed, hoop en daadkracht aan ontlenen: Van TINA naar TAMARA. Van ‘There Is No Alternative’ naar ‘There Are Many And Real Alternatives’.

In het Online Magazine van Radio Futura zijn op 15 overzichtelijke pagina's alle fragmenten terug te luisteren met daarbij foto's, quotes en aanvullende achtergrondartikelen. 

“We zijn nog maar net begonnen met dit gesprek, maar ik ben nu al behoorlijk gechoqueerd door wat ik hier hoor aan tafel…” Naomi Velissariou tijdens Radio Futura

Wees welkom!

Delen