Ervaar theater, bouwkunst en muziek op het Rode Loper Festival

Gepubliceerd op

Op 6 en 7 juni vindt op IJburg het Rode Loper Festival plaats, met bijdragen van studenten van de Academie van Bouwkunst, de Theaterschool en het Conservatorium van Amsterdam. Het festival viert voor de vijftiende keer de culturele hoogtepunten van Amsterdam-Oost. Het thema Building4Community verwijst naar sociaal bouwen en het bouwen in de buurt.

Op 6 en 7 juni vindt op IJburg het Rode Loper Festival plaats, met bijdragen van studenten van de Academie van Bouwkunst, de Theaterschool en het Conservatorium van Amsterdam. Het festival viert voor de vijftiende keer de culturele hoogtepunten van Amsterdam-Oost. Het thema Building4Community verwijst naar sociaal bouwen en het bouwen in de buurt. 

Wandel mee met een bont gezelschap tijdens de voorstelling Ga je nu mijn verhaal stelen of mag ik ook meedoen? van studenten Theaterdocent. Luister naar een jazzperformance of volg kunstroutes en beleef de kunstwerken van bouwkunststudenten op de Urban Campsite. De Urban Campsite is een camping waar je kunt overnachten in bijzondere kunstwerken. Het bureau DS Landschapsarchitecten van Maike van Stiphout (hoofd master Landschapsarchitectuur) maakte het landschapsontwerp van de camping. 

Datum: zaterdag 6 & zondag 7 juni
Locatie: Blijburg aan Zee, Pampuslaan 501, Amsterdam

Meer informatie en programma
Rode Loper Festival
Voorstelling Ga je nu mijn verhaal stelen of mag ik ook meedoen?
Urban Campsite

Delen