HALf6 met de Warme Winkel

Gepubliceerd op

Op dinsdag 12 mei is theatercollectief de Warme Winkel te gast bij HALf6. We spreken met dit hippe collectief over hun visie, werkwijze, locatietheater, het verleden en de toekomst. Bereid je voor op een middag met veel vragen, fascinerende anekdotes, historische figuren en Japanse rituelen!

Op dinsdag 12 mei is theatercollectief de Warme Winkel te gast bij HALf6. We spreken met dit hippe collectief over hun visie, werkwijze, locatietheater, het verleden en de toekomst. Bereid je voor op een middag met veel vragen, fascinerende anekdotes, historische figuren en Japanse rituelen! 

Van 12-16 mei is hun nieuwe voorstelling Tanizaki te zien in Frascati. Voor deze productie werkten zij samen met de Japanse musicus Makiko Goto.

Moderatie door Jaïr Stranders and Rosa Asbreuk.
Met een column van Loek Zonneveld en muziek van Krapp's Last Band!

Wees welkom, en neem je kans om deel te nemen aan de discussie!

Met soep en drank na afloop.

Delen