ITs Festival Amsterdam van 20 t/m 27 juni

Scene uit voorstelling 'Kwartet'. Foto Robert van der Ree.

Gepubliceerd op

Van vrijdag 20 juni t/m vrijdag 27 juni 2014 staan de theaters in de binnenstad van Amsterdam weer in het teken van het International Theatre School Festival Amsterdam. Jonge, afstuderende podiumkunstenaars van de Theaterschool en studenten uit binnen én buitenland presenteren zich aan een divers publiek bestaande uit reguliere theaterliefhebbers, castingbureaus, programmeurs, productiehuizen en pers.


Dat het op de opleidingen van de Theaterschool barst van de creativiteit bewijzen de verschillende voorstellingen op het ITs Festival van en met studenten van de Mime Opleiding, de Regie Opleiding, de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie, de Opleiding Productie Podiumkunsten de Opleiding Techniek en Theater, de SNDO, Opleiding Moderne Theaterdans en Scenografie.

Een overzicht van de afstudeervoorstellingen van de Theaterschool vindt u op: www.theaterschool.nl/agenda

Het complete programma van het ITs Festival vindt u op www.itsfestivalamsterdam.com

Delen