Cul de Sac ‘Een wonderschoon project’

Gepubliceerd op

De afstudeervoorstelling Cul de Sac van de Theaterschool heeft een lovende recensie gekregen in Theaterkrant. Cul de Sac is een afstudeervoorstelling van Aldo Brinkhoff (Scenografie), Bart van den Heuvel (Techniek en Theater), Jan Hulst (Regie Opleiding) en Minjon Olgers (Productie Podiumkunsten).

De afstudeervoorstelling Cul de Sac van de Theaterschool heeft een lovende recensie gekregen in Theaterkrant. Cul de Sac is een afstudeervoorstelling van Aldo Brinkhoff (Scenografie), Bart van den Heuvel (Techniek en Theater), Jan Hulst (Regie Opleiding) en Minjon Olgers (Productie Podiumkunsten).

Recensent Loek Zonneveld schrijft in zijn recensie op theaterkrant.nl : ‘En weer studeert een kwartet podiumkunstenaars af in de vierhoek regie, scenografie, techniek en productie. En opnieuw is het een bijzondere onderneming. Met als inzet een van de grote ‘kledders’ uit het toneelrepertoire.’

De voorstelling was te zien van 17-22 juni in Frascati 4, Amsterdam

tekst naar La Dame aux Camélias van Alexandre Dumas fils acteurs Jim Deddes, Thomas Höppener, Tim Linde, Emma Pelckmans, Margo Verhoeven regie Jan Hulst? muziek Kasper Tarenskeen scenografie Aldo Brinkhoff licht Bart van den Heuvel kostuums Judith Schibli productie Minjon Olgers

Delen