Fleur van den Berg winnaar bij ACTfestival voor 'beste regie'

Gepubliceerd op

Fleur van den Berg, afgestudeerd aan de Mime Opleiding in 2011, heeft de vermelding voor 'beste regie' bij het ACTfestival gewonnen. Fleur won de prijs met haar voorstelling 'Gaan', die eveneens geselecteerd was voor de Best of ITs on Tour in 2012. Het ACTfestival vond plaats van 5 tot 8 juni in Bilbao, Spanje.

 

Fleur van den Berg, afgestudeerd aan de Mime Opleiding in 2011, heeft de vermelding voor 'beste regie' bij het ACTfestival gewonnen. Fleur won de prijs met haar voorstelling 'Gaan', die eveneens geselecteerd was voor de Best of ITs on Tour in 2012. Het ACTfestival vond plaats van 5 tot 8 juni in Bilbao, Spanje.

Gaan is een subliem mimeduet van Fleur van den Berg en Erika Cederqvist. Fleur van den Berg, tevens alumna van de opleiding Theaterdocent (2004), studeerde in 2011 af met deze voorstelling aan de Mime Opleiding. In de woordeloze dialoog van twee dames in little black dresses wordt het publiek meegevoerd in een wereld van twee vrouwen die zonder elkaar niet alleen kunnen of willen zijn. 

Met Gaan waren Fleur van den Berg en Erika Cederqvist onderdeel van het IYMT programma, een samenwerking van o.a. ITs Festival en ACTfestival. ‘Gaan’ was onderdeel van een competitie waarbij drie prijzen te winnen waren:
- Beste performer (vermelding);
- Beste regie (vermelding);
- Beste voorstelling (geldprijs).
Gaan won de vermelding voor beste regie.

Kijk ook op:
http://www.bai-bai.net/act/act13/web/act13_en.htm
https://www.facebook.com/pages/ACT-FESTIVAL/63485607782

In dit bericht
Fleur van den Berg
Erika Cederqvist

Delen