Bezoek de voorstelling 'Rijkemanshuis'

Gepubliceerd op

Van 13 t/m 16 februari speelt 'Rijkemanshuis' - de afstudeervoorstelling van zes AHK-studenten in de Theaterschool.

Van 13 t/m 16 februari speelt Rijkemanshuis,de afstudeervoorstelling van zes AHK-studenten in de Theaterschool.

Rijkemanshuis is een bijzondere samenwerking tussen studenten van verschillende opleidingen binnen de AHK. Het is de afstudeerproductie van Olivier Diepenhorst (Regie Opleiding), Lotte Lindelauff (Opleiding Productie Podiumkunsten), Nicky Nina de Jong en Daphne Karstens (Opleiding Scenografie), Martijn Nieuwenburg en Daan Ottevanger (Opleiding Techniek en Theater).

Eugène O’Neill schreef Rijkemanshuis in de crisisjaren volgend op de grote beurscrash van 1929. Bijna tachtig jaar later toont het stuk ons hoe de geschiedenis van de Westerse samenleving zich blijft herhalen. Hoe meer welvaart we genereren, des te steviger houdt de angst die te verliezen ons in een knellende wurggreep. Tot het totale faillissement volgt.

Bekijk de agenda voor meer informatie en bekijk het event op Facebook.

Delen