Le boeuf sur le toit

Gepubliceerd op

Le boeuf sur le toit is een bijzondere samenwerking van de opleidingen Scenografie en Moderne Theaterdans van de Theaterschool en het Conservatorium van Amsterdam.

Le boeuf sur le toit is een samenwerking van de opleidingen Scenografie en Moderne Theaterdans van de Theaterschool en het Conservatorium van Amsterdam, waarbij er een nieuwe visie wordt gegeven op het surrealistische stuk van Jean Cocteau, met de muziek van Darius Milhaud. Een vervreemdende voorstelling over de hedendaagse hypocrisie van mens tot mens. 

U kunt online kaarten reserveren. Klik op de datum van uw keuze en volg de instructies.


Locatie: de Theaterschool, Danstheater, Jodenbreestraat 3, Amsterdam

Scenografie: Winnie Claessens, Nikki Hock en Koen Steger.  Pianisten: Florent Mourier en Benjamin Spa.  Dansers: Wilhelm Blomberg, Pietari Kärki,  Charlotte Petersen, Youri Peters, Ryan Pliss, Lena Schattenberg. 

Techniek: Hendrik Walther

Met dank aan: Joos Bunder, Bas de Bruin, Peter de Kimpe, David Kuyken, Angela Linsen, Maya Schröder, Ansje van Dijk, Bart Visser, Kostuumatelier en Decoratelier

Delen