DS/DM INSTALLATIE WORKSHOP

Gepubliceerd op

De interactieve installatie Double Skin/Double Mind werd in 2008 ontwikkeld door Emio Greco en Pieter C. Scholten, en wordt sindsdien gebruikt voor workshops, als pre-voorstellingservaring en als bron voor wetenschappelijke experimenten. In een tweedaagse workshop op 12 en 13 juli dient de installatie als creatieve omgeving voor dansers om hun eigen bewegingsmateriaal te generen en te repeteren.

Je  eigen bewegingsmateriaal genereren in een interactieve omgeving?

De interactieve installatie Double Skin/Double Mind, gebaseerd op de kernprincipes van de dans workshop Double Skin/Double Mind, werd in 2008 ontwikkeld door Emio Greco en Pieter C. Scholten en wordt sindsdien gebruikt om workshops te geven, als pre-voorstellingservaring en als bron voor wetenschappelijk experimenten.
 
Gedurende een tweedaagse workshop op 12 en 13 juli dient de installatie als creatieve omgeving voor dansers om hun eigen bewegingsmateriaal te generen en te repeteren. De basis principes van Double Skin/Double Mind worden gebruikt als bron van inspiratie voor de deelnemers. De workshop zal worden geleid door Bertha Bermudez, dans onderzoeker en ontwikkelaar van de installatie.
 
Als je wilt deelnemen aan de workshop, stuur je contactgegevens dan voor 6 juli naar: mariekevanbueren@ickamsterdam.nl
 
Deze workshop maakt onderdeel uit van de verdere ontwikkeling en evaluatie van de DS/DM installatie, daarom wordt de deelnemers gevraagd een vragenlijst in te vullen.
 
Voor meer informatie over de installatie klik hier

Datum: 12 & 13 juli
Tijd: 10.30-14.30 uur
Locatie: Beeldmedia, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Jodenbreestraat 3, 5de verdieping, Amsterdam
Maximum aantal deelnemers: 8
Inschrijven voor: 6 juli
Kosten: gratis deelname

Delen