Club Quattro Penetrazioni geselecteerd voor Makers Present: Dance tijdens het ITs Festival

Gepubliceerd op

De choreografie Club Quattro Penetrazioni gemaakt door Lenny Brusse, Anne-Marije Huijboom, Josefien Noske en Roel Leenheers, studenten van de opleiding Jazz- en Musicaldans, is geselecteerd voor The Makers Present: Dance tijdens het ITs Festival. De studenten dingen mee naar de ITs Choreography Award 2012.

De choreografie Club Quattro Penetrazioni gemaakt door Lenny Brusse, Anne-Marije Huijboom, Josefien Noske en Roel Leenheers, studenten van de opleiding Jazz- en Musicaldans, is geselecteerd voor The Makers Present: Dance tijdens het ITs Festival. De studenten dingen mee naar de ITs Choreography Award 2012.

Tijdens The Makers Present: Dance presenteren jonge dansmakers hun recente choreografieƫn. Artistiek leider Tim Persent bezocht alle dansopleidingen en maakte een selectie van de meest eigenwijze, ontroerende en verontrustende eigengemaakte dansvoorstellingen. Voor de choreografie van Club Quattro Penetrazioni hebben de makers twee originele stukken gecombineerd tot een nieuw geheel: I have to work harder en Quattro Penetrazioni, beide opgevoerd in de Theaterschool in 2011.

De prijs werd eerder gewonnen door onder anderen Simon Tanguy, Pere Faura en William Collins (alumni van de SNDO)

The Makers Present: Dance
24 juni, om 16.00 en 22.00 uur
Meer info: www.itsfestivalamsterdam.com

Delen