Afstudeervoorstelling Veldslagen in Frascati WG

Gepubliceerd op

De Veldslagenschilder probeert dertig jaar lang de essentie van het leven op zijn linnen doek te vangen. Iedere ochtend de hoop en iedere nacht de angst voor het daadwerkelijke scheppen. Geregisseerd door Caitlin van der Maas (Regie Opleiding)

28 september t/m zaterdag 2 oktober 2010, 20.30 uur

 

De voorstelling Veldslagen, geregisseerd door Caitlin van der Maas, is te zien in Frascati WG, M.v.B. Bastiaansestraat 54 Amsterdam

Di 28 sept t/m za 2 oktober 20.30

De Veldslagenschilder probeert dertig jaar lang de essentie van het leven op zijn linnen doek te vangen. Iedere ochtend de hoop en iedere nacht de angst voor het daadwerkelijke scheppen.
Het gezin, zijn vrouw en vier dochters, leeft onder zijn terreur. Na dertig jaar komt de beslissende nacht waarin de beslissende Veldslag wordt gestreden. Is het mogelijk de terreur binnen het gezin te stoppen en een einde aan de stilte te maken? Vannacht schilderen of vluchten?
Allesbeslissend de juiste beslissing?

Caitlin van der Maas (1983) studeert aan de Regieopleiding te Amsterdam. In haar werk brengt ze beweging en repertoiretekst bij elkaar in een eigen beeldtaal. Met drek, humor en liefde voor schoonheid wil ze de falende systemen van de mens tonen, zoals het gezin.

Afstudeervoorstelling van:
Caitlin van der Maas Regie Opleiding
Maud Mentink Opleiding Productie Podiumkunsten
Frans Zwarts Opleiding Techniek en Theater
Roelof Pothuis Opleiding Techniek en Theater
Daan Hazendonk Opleiding Techniek en Theater

Vader: Remco Melles
Moeder: Trudie Lute
Dochter 1: Eva Zwart
Dochter 2: Hedwig Koers
Dochter 3: Sofieke de Kater
Dochter 4: Dewi Reijs

Begeleiding: Jappe Claes
Dramaturgie: Florian Hellwig
Vormgeving: Else de Bruin & Doan Hendriks
Flyer & Poster Brice & Doan Hendriks

Met dank aan:
Judith Brokking, Annebeth Vlietstra, Marga van Leeuwen, Stijn Vlieger, Paul Bilars, Esmee Nieuwenhuis, Frits van Driel, Saar Vandenberghe, Dave van Roon, Marieke Plantinga.

Reserveren:
undefinedwww.theaterfrascati.nl

Delen