Een voorproefje uit het programma van GIVE-A-DANS!

Workshops in de ochtend en middag
Twintig workshops door toonaangevende choreografen en dansers uit het (inter)nationale werkveld: een zeer divers aanbod voor de nieuwsgierige amateurdanser en de professional op zoek naar verdieping.

Voorstellingen in de middag en avond
Het voorstellingsprogramma van GIVE-A-DANS! bestaat uit het werk van dansers en makers uit heel Nederland en daarbuiten, die de opleiding MTD heeft voortgebracht. Van solo’s tot groepsstukken: laat je verrassen door intrigerende acrobatische duetten, verstilde esthetiek, grensverleggende improvisatie, een wervelend kleurspektakel voor de jonge bezoeker, verrassend poppenspel en knallende dynamiek. 

Bekende (inter)nationale dansers en makers aan het woord
Rond de lunch en borreltijd zijn er interactieve onderdelen waar het publiek de makers/dansers kan leren kennen en met hen in gesprek kan gaan.

Blik op het verleden én de toekomst
GIVE-A-DANS! maakt een vuist voor de intergenerationele kennisuitwisseling: meerdere generaties danskunstenaars bekijken en reflecteren op elkaars werk én diverse leeftijdsgroepen ervaren voorstellingen en workshops. Het omvat thema’s als diversiteit, co-creatie en fair practice. Het festival toont de MTD als bakermat van meerdere generaties geëmancipeerde, eigentijdse dansers.

Toegangsprijzen
 Informatie over toegangsprijzen staat binnenkort online!

Dinsdag 28 juni / Tuesday 28 June

Delen