Programma donderdag 29 augustus

programma onder voorbehoud – houd de website in de gaten

10:00 inloop met koffie, thee
Vandaag is er een voller programma dus zorg dat je uiterlijk 10:15 uur binnen bent.


10:30-11:30 Workshop ‘student for student’ – in your own study program
11:45-12:45 Workshop ‘student for student’ – choice option, join another study program
De donderdagochtend starten we met workshops. Eerst volg je een workshop bij je eigen opleiding, daarna volg je een workshop bij een andere opleiding. Op deze manier laten we je kennis maken met andere opleidingen om de basis te leggen voor mooie samenwerkingen in je tijd hier op school.

Locaties van de workshops kan je vinden bij de balie Intro Week in de hal van de Academie.

13:00-14:00 Lunch
De lunch is in studio 809.

14:15-15:30 Tour through ATD building
Vanuit studio 809 zullen tweedejaars studenten je een tour geven door het gebouw, langs verschillende afdelingen als de geluidsstudio, decor atelier, de bibliotheek en kostuum atelier. En mogelijk leer je zo ook de sluiproutes kennen en de favoriete studie- en relax plekken. 

15:30-16:00 Prepare your visit to De Parade
In de theaterzaal komen we samen om je de laatste informatie te geven voor je bezoek aan De Parade (deparade.nl). Je kan daar de plattegrond met fietsroute (of ov route) krijgen en je hoort hoe de uitreiking van toegangsbewijs, voorstellingskaartje en dinerbon gaat verlopen.  

16:00-21:00 De Parade
Let op: De genoemde tijd is een indicatie.

Vanaf 16:00 uur ben je vrij om naar De Parade te reizen. De locatie is op zo’n 10 minuten fietsen en zo’n 30 minuten met het OV. Je krijgt van de ATD de toegang tot De Parade, een diner bon om te besteden in een van de vele restaurantjes daar en het kaartje van de voorstelling waar je voor gekozen hebt. Je bent verder vrij om na de voorstelling naar huis te gaan of om langer op het festivalterrein te blijven .

Heb je vragen, ben je op zoek naar een locatie of zoek je een plekje om even tot rust te komen – informeer bij de Intro desk en zij helpen je.

Delen