Programma dinsdag 27 augustus

programma onder voorbehoud – houd de website in de gaten

Hallo nieuwe ATD student, welkom!
Jij bent hier aangekomen net als vele andere 1e jaars. Voor iedereen is het hier nieuw en in deze week leer je anderen kennen. Vandaag is de algemene kick-off en kennismaking.

10:00 Je eerste entree als aankomende student aan de Academie voor Theater en Dans!
Vanaf 10:00 uur kan je de Academie voor Theater en Dans binnenlopen en kennismaken met het Intro Week team, bestaande uit medewerkers van de academie en tweedejaars studenten. Meld je bij de tafel in de hal. Wij zorgen voor een warm welkom met koffie en thee, jij zorgt ervoor dat je uiterlijk 10.30 uur aanwezig bent. 

10:45-12:15 Intro week opening
We starten met een algemene introductie door het team Intro Week in de Theaterzaal. Daar kan iedereen een plekje uitzoeken en zullen we in gesprek met ouderejaars en artistiek leiders van de opleidingen een blik geven op wat je gaat leren en ervaren op de academie. En misschien wel de do’s & don’ts in Amsterdam of de Academie. Ook zullen er medewerkers van de Academie bij deze introductie aanwezig zijn.
Verder zullen we je kort door het rooster van de Intro Week leiden om je een idee te geven van de dagen en invulling. De laatste versie van het rooster vind je zowel op deze website als in de hal bij de balie van de Intro Week. 

12:30-13:30 Lunch
De lunch zal iedere dag (op in het rooster genoemde tijden) geserveerd worden in studio 809 op de 8e etage bij het dakterras.
Geheel de week wordt de lunch verzorgd door Carmen van Starlounge, de kantine die gevestigd is in de academie.

13:45-16:15 Meet & Greet
In de middag zullen we elkaar in kleinere groepen beter leren kennen. Samen creëren we een kunstwerk dat aan het einde van de middag opgehangen zal worden in de centrale hal van de Academie.

16:30-17:30 Vragen over jouw studentenleven?
Studentendecaan en Centrale Studentenadministratie(CSA) zijn beschikbaar voor vragen over jouw studentenleven.
Locatie De Punt (eerste verdieping, neem de trap achter de receptie)

Heb je vragen, ben je op zoek naar een locatie of zoek je een plekje om even tot rust te komen – informeer bij de Intro desk en wij helpen je. 

Delen