Onderonsje

zaterdag 16 december 2023, 20:45 - 21:30 uur
Theater Perdu
Kloveniersburgwal 86
1012 CZ Amsterdam

Afstudeervoorstelling van Jazzy van Wersch (Theaterdocent) en Katrin Naftz (Scenografie)

Negen maanden lang schommel je in de buik van je moeder. In die maanden ontstaat een band tussen moeder en kind die de rest van het leven blijft.

Vijf spelers onderzoeken het concept ‘moederschap’. Als dochters van een moeder zijn het allemaal ervaringsdeskundigen. Bestaat de ideale moeder? Wat als je moeder niet aan dat plaatje voldoet? En welke verwachtingen zijn van een kind? Als je zelf moeder wordt, wat geef je door? En wat als je geen moeder wilt worden, of nooit een moeder hebt gehad?

Onderonsje is een montage van beelden, teksten en dans. Het tracht de ervaringen en interpretaties van de moeder-kindrelatie te vatten, vanuit het perspectief van degenen die de wereld nog aan het ontdekken zijn en volwassen worden.

Deze afstudeervoorstelling is een samenwerking tussen diverse opleidingen/disciplines: scenografie, theaterdocent, docent dans, dramaturgie en productie podiumkunsten.

Nu je er toch bent! Combineer Onderonsje met de voorstelling Tartelettes au citron, een afstudeervoorstelling van Sophia van Harreveld.
Beiden spelen achterelkaar in Perdu, met een korte ombouwtijd ertussen.

Koop hier je ticket!
U kunt online kaarten reserveren. Klik op de datum van uw keuze en volg de instructies:
Zaterdag 16 december 20:45 uur
Zondag 17 december 13:30 uur

Credits
Spelers: Alba Elzinga, Cee Elzinga, Laura Job, Ro-Mí Pouw, Loïs Lint.
Team: Jazzy van Wersch* (concept/regie), Katrin Naftz* (scenograaf), Tim Vervenne (choreograaf), Florien Scholten van Aschat (dramaturg), Job Leseman (producent), Dimphy Claessens (regie-assistent).
*afstudeerders opleiding Theaterdocent en opleiding Scenografie

Begeleiders: Judith Sleddens, Arien de Vries, Bart Visser.

Met dank aan: Kiki Heslenfeld, Theater Perdu, Renze Bemelmans, Annebeth Vlietstra, Chantal Mooij, Wouter van Loon en Brechje Glass.

Ter info:
Het kan voorkomen dat je geen bevestiging van je gekochte tickets ontvangt. Dit komt door een bug in het ticketsysteem, hier wordt hard aan gewerkt. Mocht je nu geen bevestiging ontvangen (check ook je spam), je order staat wel in ons systeem. Je kunt je melden bij de kassa op de dag van de voorstelling, de kassamedewerker kan dan jouw order opzoeken en je je ticket geven.

Delen