ECD presents: 809

zaterdag 25 november 2023, 17:00 - 20:00 uur
Academie voor Theater en Dans
Jodenbreestraat 3
1011 NG Amsterdam

809 is een evenement en een platform gecreeërd door AHK studenten die zijn toegewijd aan het cultiveren van verbinding, het initiëren van samenwerking en het uitbreiden van het netwerk van opkomende creatievelingen. Na een succesvol debuut in juni 2023 hebben we vol passie gewerkt aan de voorbereiding van de volgende editie die gepland staat op 25 november in het gebouw van de ATD. Dit evenement biedt een diverse en dynamische ervaring in meerdere ruimtes, elk gedefinieerd door zijn unieke gebeurtenissen. De 'Jam room,' de 'Experimental room,' de 'Exhibition room,' en de 'Chill room.' Doe mee, laten we verbinden!
> Zorg ervoor dat je jouw plek reserveert via deze link

Delen