Afstudeervoorstelling: WINTER

vrijdag 24 juni 2022, 20:00 - 21:00 uur
Grootlab
Overhoeksplein 2
1031 KS Amsterdam

WINTER
Midden in de winter zit een jongen op een bankje. Een meisje zit er naast. Ze is zijn vrouw. Zegt ze. Hij moet naar een afspraak. Zegt hij. Maar hij gaat niet. Hij zit vast. Ze fantaseren tot ze elkaar vinden. En dan weer verliezen. ‘Het is niet zo’ ‘Alles is zo’

Juliette Luppes en Sam Verhaeren (afstudeerders Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie) spelen onder de eindregie van Erasmus Mackenna hun afstudeervoorstelling ‘Winter’ geschreven door Jon Fosse. 

Vertaling door Alexander Schreuder.

Voorstellingen
U kunt online kaarten reserveren. Klik op datum en tijd van uw keuze en volg de instructies:
Vrijdag 24 juni 20:00 uur TRY OUT 
Zaterdag 25 juni 18:30 uur première
Zondag 26 juni 14:00 uur

Delen