Starterscafé | Grip op jouw fondsenwerving!

maandag 04 april 2022, 18:30 - 22:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Wil je straks voor jezelf aan de slag? Leer de fijne kneepjes van het vak, zodat je een vliegende start kunt maken.

Met een drankje in de hand maak je in het Starterscafé kennis met (oud-) studenten, die net als jij beter van hun creativiteit willen leven. Iedere maandag leer je de ins & outs van het ondernemen van een bevlogen docent. Check de website en schrijf je meteen in!

Wat ga je deze avond leren?
Vind jij het een uitdaging om passende subsidie(s) te vinden voor jouw project? Weet je niet goed waar te beginnen? Aan de hand van een zelfgekozen project of idee loodsen wij jou door de belangrijkste stappen heen. Je wordt bewuster van je eigen positionering, waar je staat en waar je vervolgens heen wilt. Resultaat? Een raamwerk voor jouw plan, handvatten voor het vinden van passende subsidies én een korte pitch waarmee jij de boer op kan.

Over Jill Senhorst
De docent is Jill Senhorst. Ze werkt als programma-adviseur bij het Fonds voor Cultuurparticipatie en werkte eerder voor private cultuurfondsen, maatschappelijke organisaties en de gemeente Utrecht. Daarnaast volgde ze haar droom en startte Kommer & Kunst. Een eigen praktijk voor (beeldend) makers met een beginnende beroepspraktijk. Jill biedt voor startende makers een luisterend oor en begeleidt hen in het scherper krijgen van hun richting voorwaarts, met artistieke identiteit als uitgangspunt.

Programma 

18:30-19:00     Een warm welkom 
Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 

19:00-21:30     Tips & tricks 
De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op. 

Aan de slag 
Stroop je mouwen maar op, we brengen het geleerde onmiddellijk in praktijk. Soms presenteert de docent een casus, maar meestal ga je met je eigen voorbeelden aan de slag. 

21:30-22:00     Napraten 
De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Voor wie     
Het AHK Starterscafé is bedoeld voor studenten en alumni van de AHK. 

Kosten 
- Gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2019). 
- € 12,50 voor AHK-alumni die voor 2019 zijn afgestudeerd. 
- € 15,00 voor externen.

Bestel nu je ticket!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Delen